19.08.2020 г., 23:51 ч.

Моя песен 

  Поезия » Друга
614 2 0

Моя песен, тъй нежна в таз зора,
в която лястовица приижда, в този час.
От небцето на горските поля,
казва здравей, добре дошла.

Ароматен ветрец косите ме развя,
с повеите шептя, и борът порозовя.
От моите красиви мечти,
с която моята песен забледня.

И пак се връщам там,
и пак запявам,
там сред природата,
като топъл дъжд, любовта ми доживява.

Моята песен, нека звучи
сред топлите души,
и цветята нека разцъфтят,
от моята песен да цъфтят.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??