15.12.2007 г., 13:11 ч.

Моята молитва 

  Поезия » Друга
911 0 12
 

Спокоен сън, мой ангеле - пазител!

Нека тази нощ за двама да бъде свята -

да останеш ти над мене вечен покровител,

да остана аз за себе си позната.

 

Не искам пак светът върху ми да се срине,

да бъде днес жестока и съдбата.

И нека щастие не ме подмине -

да съм на неудачниците във графата.

 

Амин, мой ангел - светлина във мрака.

И нека любовта всевечна да е с теб.

За себе си покой аз ще дочакам,

за късмета нека бъде твоят ред!

© Петя Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??