Спокоен сън, мой ангеле - пазител!
Нека тази нощ за двама да бъде свята -
да останеш ти над мене вечен покровител,
да остана аз за себе си позната.
Не искам пак светът върху ми да се срине,
да бъде днес жестока и съдбата.
И нека щастие не ме подмине -
да съм на неудачниците във графата.
Амин, мой ангел - светлина във мрака.
И нека любовта всевечна да е с теб.
За себе си покой аз ще дочакам,
за късмета нека бъде твоят ред!
© Петя Боянова All rights reserved.