Ако някой ме попита,
къде е моята страна?
Там е, аз ще кажа, де отлита
сърцето, щом се връща у дома.
Там, където през небето
слънце весело искри
и със своята усмивка
всичко прави да цъфти.
Там, където под небето
стелят китни равнини
и с песента си славеят оглася
гори и високи планини.
© Христина Семовска Всички права запазени
Зарадва ме, мила Бетинка.
С много обич за теб.