За теб как искам да напиша
най-прекрасните слова.
Ангел мой и моя грижа.
Слънце мое и Луна.
Бъди добра. Бъди щастлива.
Вярвай, мила, в чудеса.
Щом си тук и щом те има.
С теб откривам радостта.
Ела при мен и прегърни ме.
Чуй ти майчино сърце,
как вълнува се, как бие,
мое мъничко врабче.
Сега поспи на мойто рамо.
От теб да вдишам аромат.
Аз тихо ще те гледам само.
Всичко мое, ти мой свят.
В очите ти небесно сини.
В тез прозорци към света.
Намерих смисъла, намерих сили.
Да Бъда тук. Да Съм сега!
Посветено на моята малка дъщеричка.
Обичам те! Ти си моето всичко.
Ти си моята вселена.
© Виолета Всички права запазени