26.10.2014 г., 9:15 ч.

Мълчиш, Любов... 

  Поезия » Любовна
637 0 2

 

Мълчиш, Любов...
Да, нека помълчим.
И само песента ни ще ни върне
там, дето няма вече да вървим,
там, дето няма вече да осъмнем...

Мълчиш, Любов...
а помниш ли, когато
говорехме си само със очи?
Безумно бе последното ни лято!
Как може любовта да замълчи?

Завинаги оставаш вътре в мен...
Завинаги оставам вътре в тебе...
Заравям всеки порив забранен.
Ще бъдем заедно,

........................ но в друго време.

 

Павлина Соколова

'2012

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??