18.05.2008 г., 20:03 ч.

Мъртва душа 

  Поезия » Любовна
621 0 0
 

Мълчиш от мъка, страдаш от

самотата, оставаш без чувства,

защото я няма, отиде си любовта

и не знаеш кога ще те посети...

 

Скърбиш, ридаеш, но любовта

се не връща. Оставаш жаден за

прегръдки, изтомен от вечното

желание за взаимност, за ласки,

които лекуват мъката и самотността.

 

Искаш да продължиш, но

удареното сърце вече кърви!

Падаш на земята безсилен като

ранен войник, който с мъка

се влачи в пустинята...

 

И очакваш животворното изворче,

за да те връхлети изгубената

любов - така, както си е отишла.

© Ивайло Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??