11.12.2018 г., 15:19 ч.  

На Айшен 

  Поезия
243 0 0

Не съм известна, дори не съм богата... 

Дойдох в това школо, за всички непозната. 

Свикнах да съм в ъгъла, подритвана от всички, 

Различна бях от тях, чувах все шегички.

 

Първата година и с нея не говорих, 

Но втората пък вече, със страха си се преборих. 

Станахме си двечки, дружки за завида

От нея нивга аз не чух, никаква обида. 

 

Времето в забава бързичко минава, 

В сърцето и ума ми спомена остава. 

За една приятелка прекрасна и неповторима, 

За която винаги приятно е да драснеш рима. 

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??