22.05.2012 г., 19:52 ч.

На босилек ми мирише... 

  Поезия » Еротична
1283 2 10

На босилек ми мирише -

вдъхновено-еротично.

Мисля ода да напиша,

по махленски еротична:


Пуетес и пуетеса,

на бостана сред лехите.

Тя трева с мотика тèса,

той я пази от мухите.


Чуруликат разни твари,

и космати, и пернати.

На ята жужат комари,

вятър кукуруза клати.


Слънчогледите отсреща

сякаш Гог ги е рисувал.

И баирът лис се блещи,

косопада си умува.


Но, не щеш ли, замириса

на босилек ерогенно...

Стихоплетът се улиса

и нагонът му го емна.


И насред бостана с дини,

с тикви жълти и кратуни,

Пуетесът - баш мискинин,

пуетесата търкули.


Тъй в босилковото ложе,

под небето на природа,

свърши с понадрана кожа

еротичната ми ода.

 

© Димитър Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??