Думите ми остри са кат меч,
речта е моето оръжие,
празнодумците наказвам ги със сеч,
за тягостното им бездушие.
Аз остра реч единствено владея,
това е моето призвание.
В минутите, кога жалея,
в словата търся упование.
Думите ми дават свобода,
каквато няма на земята!
Отварят ми просторни небеса,
за да разперя си крилата.
© Милица Игнатова Всички права запазени