Елегантна тополчице моя
изпратена сякаш от Бог
изваяна с четка на Гоя
моя обич и нежна любов
Лицето ти звезда огряла
очите като утринна роса
усмивка вечно засияла
и рубинено-копринена коса
Елексир на красотата ли си пила
ти дъще моя малка хубавице
вълшебство ли в душата си стаила
ти нежна кротка гълъбице
На душата ми балсам си ти
лекуваш мъка и тъга
сърцето ми даряваш със мечти
превръщаш в слънце моята съдба
Ангел божи да те пази
съкровище във този свят
да бъдеш винаги онази
красива пъпка-неувяхващ цвят
© Гинка Любенова Косева Всички права запазени