May 15, 2008, 3:21 PM

На дъщеря ми 

  Poetry » Other
1617 1 7

Елегантна  тополчице моя

изпратена сякаш от Бог

изваяна с четка на Гоя

моя обич и нежна любов

 

Лицето ти звезда огряла

очите като утринна роса

усмивка вечно засияла

и рубинено-копринена коса

 

Елексир на красотата ли си пила

ти дъще моя малка хубавице

вълшебство ли в душата си стаила

ти нежна кротка гълъбице

 

На душата ми балсам си ти

лекуваш мъка и тъга

сърцето ми даряваш със мечти

превръщаш в слънце моята съдба

 

Ангел божи да те пази

съкровище във този свят

да бъдеш винаги онази

красива пъпка-неувяхващ цвят

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??