26.08.2011 г., 22:29 ч.

*** /на И./ 

  Поезия » Любовна
609 0 0

Недей разравя неугаснали жарави...

Защото по-вече от тях боли...

Дори за миг не ме пожали,

когато във живота ми се появи...

НЕ ИСКАМ ЖАЛ! Не искам, чуваш ли?!...

С нозете боси стъпвам по жарава...

Аз само исках да не бъда ничия...

Душата ми остана неразбрана...

Когато падна, пак ще се изправя...

И смисъл няма от сълзи....

Недей разравя неугаснали жарави -

щастлив във самотата си бъди....

.....БОЛИ!...

 

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??