4.11.2008 г., 23:39 ч.

На изток от Рая 

  Поезия » Друга
1569 0 24

На изток от Рая

 

Бяла тъга...

Ветрове рисуват

червени залези.

Бяла луна...

Нагънати чувства

носят клони

по реки алени.

Бяла жена...

Тялом окъпана

в нощни оттенъци.

Мъж във мъгла...

Духом потърсил,

но не намерил осела си.

Кристално поглъщаща
всичко, мъгла...

Силуети, прокудени нейде... на изток от Рая!

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??