...На какво ме научи...
(на моя брат по душа)
Не се придържай към миналото
или тъжните спомени.
Не отваряй раната,
която вече е излекувана.
Не преживявай отново
старите болки и страдания...
Какво се е случило, вече се е случило...
За всичко си има причина,
а след бурята винаги идва затишие...
Отсега нататък, вложи силите и обичта си,
за да изградиш един нов живот,
гледай към небето, и върви все напред
без дори за миг да погледнеш назад.
Улови мига и просто бъди щастлив/а!
Бъди като слънцето, което изгрява всеки ден,
без да мисли за нощта, която е преживяло...
Хайде де, събуждай се и ставай вече,
че слънцето отдавна излязло е навън...!
© Лили Вълчева Всички права запазени
Благодаря на всички прочели!