15.07.2008 г., 14:05 ч.

На крачка зад теб 

  Поезия » Любовна
578 0 3

Само на крачка зад теб
вървя, а ти си все недостижим.
И докато мисля, че вървим напред,
в отчаян кръг май се въртим.

Кръг, в който тихо се преплитат
всички желания за нас
и те безсилно се опитват
да ти покажат коя съм аз,

да разбереш как всичко за теб мога,
да разбереш, че си единствен,
да разбереш, как в моя огън,
горят само за тебе мисли.

Но ти го знаеш, няма нужда
цитати от мен да ти чета.
Знаеш как лудостта в мен събуждаш,
и ме превръщаш в изгаряща искра.

И тъй, отчаяно протегната,
те следвам в омагьосан лабиринт,
молейки, в опити последни,
утре един до друг да вървим.

15.07.2008г.
гр. Пловдив


На Тодор

 

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??