Той каза,
че съм грозна...
сменила съм и речника.
Той речника ми е според хората,
а красотата всички знаят,
че е временна.
Той каза,
май си crazy?!
Той Света принадлежи на тези,
а не на злобните
и закъснелите,
не на алчните и
малоумните!
Тогава аз поисках
да съм Вещица,
и да не чувам вече думите му,
на Лунна светлина,
призовах виелица
и дъжд,и вятър,
като някаква
безумница.
© Jivka Koleva Всички права запазени