20.05.2012 г., 23:22 ч.

На мен не тия... 

  Поезия » Любовна
1655 3 10

На мен не тия колко си различен!

Желая ти течение попътно!

Така се уморих да те обичам...

(По дяволите! Все ще те преглътна...)

 

Така се уморих да ти прощавам...

(Поредна беше всяка изневяра...)

Достатъчно! До смърт се задушавам!

(Животът изгоря... като цигара...)

 

Повярвай, уморих се да те мразя...

(До кръв прехапвах устни - да не плача!)

Отвикнах да летя - тъй дълго  лазих...

До болка уморих се да не знача!

 

Вините ти вменявах си за свои...

Отказвах да повярвам, че съм чужда...

Не ме прекъсвай! Думата е моя!

До глупост те търпях! ( Съвсем ненужно...)

© Мариела Челебиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??