28.05.2005 г., 23:50 ч.

На памет 

  Поезия
1330 0 1

‘’На памет’’

 

Искахте да опознаете просторите на света,

но съдбата лош сценарий вам изигра.

Дълго и искрено нас ще ни боли

и сърцето безмерно за вас ще скърби.

 

Белият Дунав днес е посърнал

и водите си сякаш на плач е обърнал.

Но вашият плам и вашият лик,

ще пазим в сърцата си - спомен велик!

 

Ненавиждам живота, затова че руши

невинни създания и светли бъднини.

Но искрената тъга във наште души

не може светлия спомен за вас да потъмни.

 

 


Поклон пред светлата ви памет !

Белите води на Дунава днес са почернени от едно нелепо и голямо нещастие. Но ние винаги ще носим в сърцата си спомена и тяхния им плам. И никога не ще ги забравим. От опечалените.

© Сим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Моля, без коментари по стихотворението.
    Благодаря!
Предложения
: ??:??