25.02.2011 г., 18:17 ч.

На парцали се сипят душите 

  Поезия
1093 0 3

Кучешки лай отекна в пръстта,

зазвъня като тътен на нищо.

Колосално се изпъчи смъртта

пред човека, ограбен от всичко.

 

На парцали се сипят душите

пред стените на вечния Ад.

Пари, гори и смъдят очите,

чисто бели изтичат назад.

 

А във лавата някой те вика,

че в нищото сам е... без теб

и протяга ръката пробита -

не от дявола, от друг човек.

 

© Радослав Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??