12.10.2017 г., 15:49 ч.  

На повечето българи е посветено 

  Поезия » Гражданска
239 1 2

На повечето българи е посветено

 

Не знам защо сме толково себични?!

За "егото" си можем да умрем!

И въпреки че често сме различни,

ний вземаме, наместо да дадем!

 

И всички все се правим на войводи!

От никого не търсиме акъл!

Кълнем се, че се борим за народа,

но всеки в келепира се е спрял!

 

Не сме за пример като християни,

не тачиме човешкия морал!

Пред "бонусите" винаги сме спряни

и мразим всеки, който е успял!

 

Неискрени сме, служим си с лъжата!

В бедите не подаваме ръка!

И не прощаваме и грешките на брата!

На всеки пожелаваме тъга!

 

 0910.2017г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??