14.12.2009 г., 0:02 ч.

На Рождество - участие в Трети Коледен Творчески Фестивал 

  Поезия » Друга
568 0 20

На Рождество

 

Високо над комините изгря

eдна Звезда,

недивидима за всеки.

Не доловихме тази светлина,

препускайки по своите пътеки.

Сега си светим с временни неща.

Залъгваме се колко сме се сгрели,

а вътре в нас е студ и тъмнина!

След гаснещи надежди сме поели...

 

Но пак ще се повтори Любовта -

две хиляди години се повтаря!

Докосва тихо мисли и сърца,

невидими портали ни отваря –

за да се видим смело без вина,

без ползата, съсипваща душата!

 

Високо над комините изгря

и будните

от обич

Я видяха!

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??