1.04.2010 г., 13:11 ч.

На Сашка 

  Поезия » Бели стихове
383 0 0

                       НА САШКА

 

В стаята растеше цвете.

Но някак си унило беше.

И само сухите листа

напомняха , че беше във саксия.

Но тази сутрин не го огря.

То беше късна зима.

 

И ето пролетта.

А някой неволно пак се сети

да влее мъничко вода

и цветето се пак събуди.

От малък лъч в утринта

копнееше навънка да излезе,

да се порадва истински на пролетта

и с присъствието си да ми докаже,

че то е живо цвете

и краси света!!!      

                      

                                                                          В. Иванов      06.05.2009г.

 

© Валдемар Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??