20.01.2010 г., 22:30 ч.

...на себе си 

  Поезия » Друга
678 0 12

Разбра ли  ме?!  И колко още

ще си човъркаме по раните?!

Седни. И приеми ме – не че вечна съм,

но може би ще ... оцелея.

 

Надвих страха си ли?! До него още

не съм стигнала. Сега вървя

по коловозите, отъпкани

от времето,  и ... хората.

 

И казваш, че съм жалка ли?!

Навярно. Но съм силна още.

Когато мина и последната си граница,

тогава ще говорим за победи.

 

Реших да устоя.  На себе си.

За другите отдавна съм забравена.

Когато превъзмогна тебе,

Ще се обърна, и ще ... поживея.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??