14.12.2009 г., 11:55 ч.

На сестра ми 

  Поезия » Друга
2072 2 3

                            Делят ни хилядите километри,

                            но аз те чувствам някакси на милиметри.

                            Очите си когато затворя

                            аз виждам твоя силует

                            и това ми дава сили да сe боря,

                            и да вървя напред.

                            Зная, ще те видя скоро -

                            довечера, щом започна да сънувам,

                            понякога насън

                            дори 

                            гласа ти чувам.

                            Истината е, че разстоянието ме убива,

                            липсваш ми, но мога да съм търпелива.

                            Понякога била си лоша,

                            но и аз не съм била добра,

                            извини ме, ако има нещо!

                                                                с  ОБИЧ, 

                                                                         твоята малка сестра

© Йоана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??