22.01.2020 г., 11:27 ч.

На сина ми 

  Поезия » Друга
670 1 0

Ти, мое мъничко дете, 
радостта в живота ми донесе.
В малките ти,пухкави ръце,
цялата Вселена ми поднесе.
В очите ти - дълбоки езера,
с щастие огромно днес се взирам.
И там откривам Любовта, 
и всичко свято там намирам.
Ти, мое мъничко дете, 
с прегръдките даряваш вечна топлина.
Грее като слънце мъничкото ти лице
и в мрака носи светлина.
Ти, мое мъничко дете,
благодаря ти, че те има.
Че си тук и радваш майчино сърце,
че превръщаш в лято всяка зима. 

© Кристиана Кръстанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??