11.03.2011 г., 19:15 ч.

На Стела 

  Поезия » Друга
1064 0 2

Познавах аз едно момиче
с красиво име на звезда,
на слънце весело с очите,
с характер хладен на луна.

Със силна светлина искреше
в нощта на моята душа.
По-ярка от лъчите беше,
дори в разгара на деня.

И нещо щом ми натежеше,
за миг превръщаше го тя
от сиво облаче в небето
в голяма шарена дъга.

Познавах аз момиче младо
с красиво име на звезда.
Tъй сладко и така приятно -
Селесте* казваше се тя.

 

 

*Казва се Стела, но ù викам Селесте.

** Страхотна приятелка!

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??