3.10.2007 г., 10:18 ч.

На света в краката 

  Поезия
891 0 8

Под корен тежък -
горчилка остра, засадена
във гърлото -
заседнал вик.
Очите ти -
те виждат в черно,
трагично блед е твоят лик.


Сълзата ти -
припадаща принцеса -
уплашено и плашещо крещи,
душата ти - на поетеса -
обречени слова мълви.


Въртиш се в кръг -
светът върти се.
Поспреш за миг -
а той? - не спря,
усещаш май?...
Не той във твоите,
а ти си в негови крака.

                                                                                28.09.2007

© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??