12.02.2008 г., 15:49 ч.

На Тошко. 

  Поезия » Друга
687 0 2

 

На Тошко.

Не свършват кошмарните нощи и дни,

нашите болки нощта ги събира!

Страдания, връхлитащи като снежни вълни,

щом я няма усмивката ти - какво друго да диря!?

 

Горещи сълзи капят по изстиналото лице,

светът за мен се срина!

А мъката изгаря празното ми вече сърце,

защо си ти замина!?

 

С какво заслужихме това наказание,

защо към Рая премина?

40 дни мъка - чак не е за вярване!

А казват, че от мъка се умира...

 

 

Почивай в мир, приятелю! Винаги ще бъдеш в сърцето и душата ми, а и не само в моята!

© Виктория Дойнова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??