7.06.2009 г., 18:16 ч.

На този, на когото почти казах "обичам те" 

  Поезия » Любовна
913 0 2

Плаче ми се, стене ми се,

но не мога,

искам го, желая го, обичам го,

но и това не мога.

Той е бесен, хищен, непокорен.

Той е мил, добър, достоен.

Може би горящото сърце

тупти във неговите две ръце,

но надсмива ли се той, ридае ли?

Не зная, ала, може би, коравото сърце

ще спомни въглена угаснал

и студеният, нещастен поглед

ще стане пак горещ, но поотраснал.

© Илияна Брайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??