21.03.2013 г., 17:46 ч.

На тъмно 

  Поезия » Пейзажна
880 0 1

В мрака вечен ти се луташ,

мечтаейки в момента да сънуваш.

Чудиш се, наляво или надясно,

но в мрака нищо не е ясно.

 

В лабиринта тъмен ти ридаеш,

но измъкване че има, ти не знаеш.

Просто излез от гората тъмна

и се качи ти на хълма.

 

Там небето ще съзреш

и истина ще осъзнаеш.

Дори и да умреш,

не ще се отървеш.

 

Небето мрачно над теб се извисява

и мъките ти удължава.

Мрачната гора е в миналото лесно

и осъзнаваш, че злото е вечно. 

© Добрин Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добринчо,злото е производна на завистта! Ако завистта е няма, нама да има и зло!Успех, приятелю!
Предложения
: ??:??