27.02.2008 г., 14:08 ч.

На завет 

  Поезия
558 0 11
 

Ще си попея!

Ще забравя,

че има път и ветрове...

Макар и временно -

на завет -

се лъжа,

че е по-добре...

Сама си пийнах

от ръката,

поднасяща ми грехове...

и обещаваща

нататък

да имам слава

и небе...

Не мога да измисля

смисъл

да бъда в тази суета...

На завет

себе си орисвам

на най-голямата

лъжа!!!

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??