10.01.2018 г., 14:07 ч.

Начало 

  Поезия » Друга
838 0 3

Пристъпваш по плаващи блокчета.

От средата правиш начало.

Събути са високите токчета,

но сърцето, сърцето още е цяло.

Ще притихнат щурците в  очакване

от последните стъпки по старата кота.

По кожата бавно потръпва,

гъдел по нова Голгота.

Тръгвай! На хълма господен,

Прометей ще те чака...

На прощаване - най-силно прощавай

на въжето от твойта гарота ...

© Христина Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ново начало »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??