1.06.2018 г., 23:31 ч.

Начало 

  Поезия » Друга
915 7 9

Доскоро мислех, че недостижим
е вятърът към петата посока
и, колкото и с теб да се стремим,
ще носи обичта все по-високо...

 

Едва сега откривам оня вкус
на ябълка от райската градина 
и знам – в душата се заражда трус,
но трус за двама.

 

Как да го подмина!

 

Събуждам се –
лъчи напират в мен,
една любов в сърцето търси почва...

 

И вече знам – не е преполовен –
животът ми едва сега започва!

 

 

-

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??