8.01.2019 г., 11:50 ч.

Надценено 

  Поезия » Друга
320 3 0

Надценено е мълчанието.
Такова многословие,
че ти се иска да прекъснеш този крясък.
Обичам говора.
Във думите се крие тишина,
която те засища
и се уталожваш като пясък
след бурята на празнословни делници.
Изписвам думи
и се боря
с мълчанието на вятърните мелници.
 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??