3.03.2017 г., 11:24 ч.

Надежда за обич 2 

  Поезия » Любовна
313 0 0

Понякога те виждам в съня си,

с оня поглед който ме плени,

с усмивката която ме докосна,

с болката която ме дари.

Тази болка няма да изчезне,

заключена е в моето сърце.

Едно сърце което се надява,

че някой ден ще дойдеш там,

на брега на морето,

болката да споделиш.

Болката, наречена любов.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??