17.05.2012 г., 10:59 ч.

Надървен от искателство 

  Поезия » Друга
845 0 3

Надървен от искателство.

Загърбен от предателство.

Посърнал от страдателство.

Низвегнат от недознателство.

 

Абсолютната гама от чувства са

тези които винаги съм искал или не.

Като гангрена в рана развили са

груба  болка и  желание с теб  насаме.

 

Тъкмо преди бой се стягам с огнена вода.

Мисля за  глупости и  смешки, не за самота.

Очаквам утре и победа и смърт,монетата се върти.

Какъв ли  съдбовен гръм ще ме удари  или  зашлеви?

 

И строфите се удължават за да достигнат искания екстаз.

За тебе си мисля , вече не за нея, във всяка глава, във всеки час.

Колко ли болка съм преживял за бели кахъри и глупави влечения?

Добре че не вземам гъби!  Просто съм преди изпит, искайки подкрепа и малко вдъхновение!

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Изпадам в транс ...
  • Благодаря! Проверявам просто къде са границите.Падам си малко провокатор за да видя реакции. Ще гледам да ги спазвам, що годе, вече.
  • Пускам това само заради изпита. Вземи го на редовната, защото скъсат ли те, други такива искания няма да бъдат удовлетворени.
Предложения
: ??:??