14.04.2006 г., 23:02 ч.

Най-хубавата ваканция 

  Поезия
1049 0 0

Работата не спираше,
сънят не стигаше,
уморено тялото покой желаеше,
но никой не го оставяше.

Единствена утеха бе душата,
радвана и хранена с красота.
Красиви редове завладяваха
мислите и мечтите,
забравили чудесата.

И ваканцията свърши...
Дали споменът скъп
ще останe в съзнанието
или безследно ще се изгуби
в ежедневието обикновено...

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??