1.01.2019 г., 22:55 ч.

Най-красивия ми стих 

  Поезия » Любовна, Друга
600 2 2

Няма да приема да съм с друга.

(Не могат да обичат като теб).

В очите им аз нека да съм лудия,

написал най-безумния куплет!

Сърцето утре и да спре,

не ще узнаеш колко те обичах.

Без кураж, като момче -

а уж бях мъж и смело се заричах....

Да те пазя и да си щастлива,

но те оставих пак сама.

За другите не беше най-красива;

за мен единствена на този свят!

Ще бъда честен, но боли.

Любовта казват, не е грях.

Дали ще ме обичаш днес и ти?!

Посветих ти най-красивия си стих!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно и чувствено! Поздравления и от мен!
  • За истинската!Поздравления Приятелю!
Предложения
: ??:??