24.12.2015 г., 22:14 ч.

...Най-накрая... 

  Поезия » Любовна
409 0 4


...Най-накрая...(2)


 

Колко силна би могла да бъде нашата любов?!-Безкрайна е...

Свободните вериги оковаха сърцето ми и то живо е винаги...!

Не съм вярвала, че това може да ми се случи, но се случи...

Блажена връзка между твоят глас и моята душа-несломима е...!

 

Не съм вярвала, че твоята поява ще ме освети...

Признавам си любими, ти си моите мечти...

Най-накрая открих причината за моята въздишка,

гасеницата превърна се в пеперуда, надеждата в любовта...!


Направи ме по-добра от преди нашата любов водопадна...

Отдавам ти тази песен любовна завинаги, хвани ръцете ми...!

Не знам дали е сън, но е истина, това че ти погали съществото ми!...

Отдавам ти живота си, всичките ми светове, цялата ми душа...


Не знам дали бе кошмар, това че ти плака за мене и аз за тебе....

Оставаха тогава само прошката и любовта, обърканите ни сълзи...

Най-накрая, открих в нас пътят към вечността, достигнахме звездите...!

Спря се времето от цялото ни любене, прегърнахме се в слънчевите лъчи...!


Колко значимо би могло да бъде нашето нежно постоянство?!-

Вълшебно всичко е...-весели светулки и пеещи щурчета...

Не съм спирала да мисля, докъде ще ме заведеш след вечността...

Съдбата ми е вече в топлината на твоите ръце, там е светлината...!


Не съм си представяла, че ще бъдеш моя принц и аз твоята принцеса,

крепостта ни от смелост и любов, издигна се в небесата...!

Най-накрая осъзнах, че където и да си ти, чувствата ни

вечно ще са заедно, прегърнати от нашите химери и миражи...!



Най-накрая разбрах, защо сме тук,

Може би нищо на света не е вечно,

но душата ни може да спре вечността...






© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти,Тони!!!Тъпкано да се връща...
  • Благодаря ви приятели от сърце за всичко...!!!Много се радвам на светлите дири, които оставяте тук!!!...
    ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!!!
    Пращам ви усмивки и прегръдки!!!
  • Любовта е вечност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Честито Рождество, Калия! Здраве, щастие и любов ти желая през празниците и през Новата година!

    "Най-накрая разбрах, защо сме тук,
    Може би нищо на света не е вечно,
    но душата ни може да спре вечността..."

    Разбрах добре посланието - че само душата пълна с любов може да спре опитващата се да ни отмине вечност и те поздравявам за това прозрение!
Предложения
: ??:??