27.07.2011 г., 21:23 ч.

Накъде? 

  Поезия » Друга
504 0 3

Изчерпах се! От хилядите думи,
които ежечасно свойта власт
неистово налагаха върху ми,
които бяха самоцел и страст

на мойта същност толкова години,
остана само дрипав стихоплет,
съшит от овехтялите картини
в главата на изчерпал се поет.

И чудя се дали да продължавам
във скучното русло на рутината,
наивни натюрморти да създавам
в шаблона на каноните познати.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??