Jul 27, 2011, 9:23 PM

Накъде? 

  Poetry » Other
464 0 3

Изчерпах се! От хилядите думи,
които ежечасно свойта власт
неистово налагаха върху ми,
които бяха самоцел и страст

на мойта същност толкова години,
остана само дрипав стихоплет,
съшит от овехтялите картини
в главата на изчерпал се поет.

И чудя се дали да продължавам
във скучното русло на рутината,
наивни натюрморти да създавам
в шаблона на каноните познати.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??