29.05.2018 г., 23:13 ч.

Накъдето... 

  Поезия
752 1 1

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

все ЛЮБОВ твориш!

 

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

ОБИЧ все твориш!

 

...............................................

 

Накъдето и,

човеко, да вървиш, ти

щедро ЩАСТЛИВЍШ!

 

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Накъде вървиш, човеко? »

38 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Посоката във всичките посоки
    наречена е с името любов.
    Дори несподеленост да я носи
    клеймото и се носи до живот
    Успех!
Предложения
: ??:??