13.03.2018 г., 9:48 ч.

Намерих смисъла забравен.... 

  Поезия » Оди и поеми, Друга
332 0 0

Намерих смисълът забравен
леко гладен и унил.

Гледаше ме с поглед празен,
от дъното на бутилката ми

джин.
Очите черни впиваха се в мене,
устата на черта се сви.
И в този миг мъгляв и течен,
разбрах,

защо тук се беше скрил.

Животът често бе коравосърдечен,
жесток,

но даже и така,
надежда вечно крие
за големи, цветни чудеса.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??