9.05.2009 г., 18:49 ч.

Наместо вятър 

  Поезия » Друга
502 0 4

Делнично безличен е

животът.

Сива пепел –

синьото в очите.

Шепнат сетивата

в празни спомени…

и едно

било ли е

„обичам те”.

И едно

било ли е

„прощавам” –

насила

през душата да препуска

наместо вятър

и наместо вяра…

и

толкова

след него

да е пусто

и делнично

по дланите,

където

овдовели сетивата

не искат

да те пуснат.

 

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??