24.05.2008 г., 1:23 ч.

Наполовина 

  Поезия » Любовна
662 0 3

Наполовина

 

Избродих всички пътища към теб.

Не идваш.

Забравил си ключа към мене в зимния си джоб.

Замръзвам.

Свършиха вълшебните ми думи.

Мълчиш.

Отказваш даже да четеш и стиховете ми.

Не пиша.

Изгубих смелостта да те обичам.

Не ме целуваш.

Оставяш нежността ми между пръстите ти

да изтича.

Не те докосвам.

Отпиваме,

наполовина празни са душите ни.

Подай ми чашата,

обичам те.

© Радостина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??