14.07.2013 г., 10:08 ч.  

Напред! 

  Поезия » Философска
473 0 3

Напред!



Оплетен - в мрежи от лъжи,
от бряг на бряг така се люшкам,
че даже истината в мен тежи
и живея в урагани и вихрушка.


Изгарям във студената постеля,
треперя целия скован, смутен,
но думи все не мога да намеря
за чувството, че съм във плен.


Пленен от вихри и от страсти,
бичуван и от съвест, и от дух,
разкъсван до основи и на части
събирам сили за последен дъх.


Но ето, че изправям се, вървя,
напред и все нагоре към орлите,
където има мир, любов без суета,
а слънцето пробило е мъглите.

 

 

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??