9.11.2020 г., 23:06 ч.  

Новата Наредба на МЗ 😉 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
318 1 2

Във всеки онлайн магазин,

само с маска и по един!

 

ПИ

© Пламен Иванов - ПИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??