Nov 9, 2020, 11:06 PM  

Новата Наредба на МЗ 😉 

  Poetry » Humour, Civilian
317 1 2

Във всеки онлайн магазин,

само с маска и по един!

 

ПИ

© Пламен Иванов - ПИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??