20.07.2008 г., 20:45 ч.

Нашата песен 

  Поезия
514 0 3
Един спомен от морето...


Унасям се, очи затварям,
в покоя нощен радио звучи,
за малко от съня открадвам,
пейзаж на спомен от преди.

Заравям пръстите в косите,
долавям пулса на страстта,
един момент, събран от дните,
огрявани от две слънца.

Докосвам те, така реални,
прегърнати в последен танц.
В любовна песен с думи жални,
раздадох всичко във аванс.

Събуждам се и пак я чувам,
по радиото, поздрав е за друг,
а може би това сънувам,
песента на моя топъл юг.

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??